اعضای گروه جهانگردان لال پری در ادامه سفر خودرویی در مسیر هند- انگلستان، پس از ورود به تهران همراه با سفیر هندوستان در نشستی با مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی دیدار و از مهمان نوازی، امنیت و زیبایی های ایران اظهار شگفتی کردند.
به گزارش روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، این دیدار روز سه شنبه 21 شهریور 1402 با حضور محمدحسین صوفی مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، رودرا گاوراو شرست سفیر هند در تهران، اعضای گروه لال پری و گروه مستند ساز هندی، در دفتر مرکزی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی برگزار شد.
محمدحسین صوفی در این دیدار ضمن اعلام آمادگی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران برای برگزاری رالی های مشترک از مبداء ایران به مقصد هند، گفت: برگزاری اینگونه رویدادها موجب رسیدن به شناخت بیشتر ملت ها، فرهنگ ها و تمدن ها از یکدیگر خواهد شد.
او ادامه داد: همچنین با توجه به سابقه کانون در برگزاری نمایشگاه های بین المللی به عنوان نماینده وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در امر برپایی و مدیریت پاویون ایران، آمادگی داریم در نمایشگاه های بین المللی که در کشور هند برگزار می شود شرکت کرده و زمینه حضور فعالان و کنشگران صنعت گردشگری هند در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران را نیز فراهم آوریم.
صوفی در ادامه به شرح برخی خدمات کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ویژه جهانگردان و توریست های خارجی که به ایران سفر می کنند پرداخت و تصریح کرد: با تعامل و انجام هماهنگی های لازم می توانیم ترتیبی اتخاد کنیم که کارنه دوپاساژهای صادر شده توسط هند در ایران به رسمیت شناخته شود و در مقابل انتظار داریم که کارنه های صادر شده توسط کانون ایران نیز در کشور شما پذیرفته شود تا به تبادل گردشگر زمینی و تعامل بیشتر مردم دو کشور کمک کنیم.
مدیرعامل کانون جهانگردی و اتومبیلرانی اظهار امیدواری کرد که گروه لال پری خاطرات شورانگیز و زیبایی را از ایران به همراه خود ببرند و آینده ای روشن در روابط ایران و هند با حضور سفیر جدید هند در تهران رقم زده شود. از اینرو امیدورام در این مدت، شاهد همکاری های وسیع و گسترده ای در حوزه نمایشگاه ها، رالی های بین المللی و همکاری های مشترک باشیم و از گروه های بیشتری میزبانی کنیم.
او با اشاره به اظهار شگفتی این گروه از استقبال گرم و پذیرایی توسط مردم شهرهای ایران، اظهار داشت: واقعیت ملت و دولت ایران، آن است که در مدت حضورتان در ایران شاهدش بودید. ایرانی ها مردمی شادمان، مهمان نواز، شاداب و دارای زندگی اجتماعی منسجم و امیدوار به آینده هستند. این درحالی است که رسانه های غربی در تلاش برای ارائه تصویر غیرواقعی و عدم وجود امنیت و فرهنگ در ایران هستند.
صوفی خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم گروه لال پری به عنوان نماینده کشور هند بتوانند ظرفیت های منحصر به فرد، زیرساخت های گردشگری، فرهنگ و تمدن غنی ایران زمین و مهمان نوازی مردم خوب کشورمان را به هموطنان خود و همچنین جهانیان معرفی کنند.
رودرا گائوراو شرست سفیر هند در تهران نیز در بخشی از این نشست ضمن قدردانی از کانون جهانگردی و اتومبیلرانی به خاطر حمایت، پشتیبانی و انجام هماهنگی های لازم برای سفر گروه لال پری به ایران، به دوستی و قرابت فرهنگی دو کشور هند و ایران اشاره کرد و گفت: خوشبختانه مردم ایران و هند سفرهای زیادی به کشور مقابل دارند و همین موضوع موجب شده تا ارتباطات، تبادل فرهنگی، تشابه زبانی، تبادلات تجاری و ... این دو ملت حفظ شود.
او به اهمیت این سفرها در شناخت بیشتر و ارتقای آگاهی ملت ها اشاره کرد و تصریح کرد: اگر مردم به کشورها سفر نکنند مجبور خواهند بود از طریق رسانه ها و شبکه های اجتماعی با دیگر کشورها آشنا شوند و نگرانی ما این است که تصاویر کذب منتشر شده و وضعیت غیر واقعی ارائه شده از ایران را بپذیرند و این تبادلات قطع شود.
سفیر هند در تهران در پایان با اشاره به جایگاه ایران در کریدور شمال به جنوب و ارتباط با اوراسیا، تصریح کرد: سفارت هند در ایران آماده، علاقه مند و در انتظار آغاز همکاری های نزدیک، برگزاری رالی ها و نمایشگاه های مشترک و توسعه تعاملات میان هند و ایران است.
دیوانشی تاکور عضو گروه لال پری با بیان اینکه هدف از طراحی این رالی تور جهانگردی به ویژه سفر به ایران، آشنایی با فرهنگ و مردم ایران به دلیل قرابت فرهنگی، تمدنی و معماری دو کشور بوده است، گفت: افتخار می کنم که بخشی از این سفر هستم و می توانم پس از بازگشت به کشورم برای معرفی جاذبه های بی نظیر ایران و مردم خونگرم و مهمان نواز ایران تلاش کنم.
او در ادامه از زنان ایرانی به عنوان دختران و زنانی شاد، قوی و باهوش یاد و خاطرنشان کرد: تفاوت زبانی مانع برقراری ارتباط میان من با دختران و زنان ایرانی نشد و آنان با رویی گشاده احساس خود را منتقل کردند به طوری که احساس کردم در خانه و وطن خودمان هستم.
اودیتا تاکور نیز به سفر طولانی گروه لال پری اشاره کرد و افزود: در آغاز سفر نگرانی های زیادی از نحوه سفر و حضور در کشورهای مختلف داشتیم که با ورود به ایران و سفر به شهرای آن این نگرانی به طور کامل برطرف شد و اکنون با خیالی آسوده به سفر خود ادامه می دهیم.
او همچنین تأکید کرد: به عنوان یک زن و مادر از اینکه دخترم وارد کشوری امن، مملو از عشق و با فرهنگ به نام ایران شده است، بسیار خوشحال هستم.
حمایت، هدایت و پیشتیبانی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، استقبال گرم و میهمان نوازی مردم شهرهای مختلف، تنوع غذایی، توجه به بانوان و جایگاه رفیع دختران در فرهنگ ایرانی، امنیت، قرابت فرهنگی با هند، همکاری پانسیون 1969 در میزبانی و تعمیر خودرو لال پری و آشنایی با موسیقی سنتی ایران، از مهمترین نکاتی بود که اعضای این گروه در سفر زمینی خود و از بدو ورود به بندرعباس تا تهران با آن مواجه شدند و اظهار شگفتی کردند.
زنجان و تبریز از جمله شهرهایی هستند که شرکت کنندگان در رویداد گردشگری هند – انگلستان، در ادامه حضور خود در ایران، از آنها عبور و از جاذبه های طبیعی، تاریخی، گردشگری و فرهنگی آنها بازدید خواهند کرد.
گروه جهانگردان هندی با عبور از 16 کشور از جمله ایران، آلبانی، سوئیس، آلمان، بلژیک و فرانسه و پس از پیمایش مسافت دوازده هزاركيلومتری، در لندن پایتخت کشور انگلستان به این سفر پایان خواهند داد.